torstai 8. helmikuuta 2018

1. viikko uudella ruokavaliolla takana

Jee! Ensimmäinen viikko PP-ruokavaliolla on taputeltu. Alkuun pari kolme päivää oli sellaisia että maha kurni ja oli mukamas hyvin nälkäinen ja järkyttynyt tällaisista vatsantäytteistä, mutta kun alettiin lähestyä ensimmäisen viikon loppua, niin ajatus oli lähinnä että taasko pitää syödä kun ei ole ehtinyt tulla vielä nälkä.

Ja auta armias kun pidin tänään samaan syssyyn kerran viikossa pidettävän tavallisen ruokapäivän. Söin mieheni tekemää lihaperunasuikalelaatikkoa. Otin sitä kukkurallisen kauhallisen ja lisäksi oli keko salaattia eli ihan hirveän suuri annos ei ollut, mutta voi jeeveli että mulla on ÄHKY! :D Tosi epämukava olo.

Aamulla kävin huvin ja urheilun vuoksi vaa'alla, jotta näkisin mihin suuntaan tämä ruokavaliomuutos nyt vie. 1,7 kiloa olikin paino tippunut viikon takaisesta. Jee! Askartelinpaskartelin vihdoinkin myös kivan excel-taulukon, mikä laskee automaattisesti pudonneet kilot ettei tarvitse aina päässä laskea tai laskinta naputtaa. Ja sitten tietysti aina pitää koristella väreillä ja hilirimpseillä ne taulukot ja kaaviot. Harrastaako muutkin excel-taulukoita juuri esim. painonseurannassa tai miksei vaikka rahankäytön seurannassakin? :)

Huomenna mulla on lyhyempi työpäivä ja ajattelin josko töiden jälkeen menisin vaikka uimaan. Pitäs vaan jostain laatikkovuorten uumenista löytää uikkarit ensin, kun minä niin hyvin kaikki vaatteet pakkasin laatikoihin ennen remontin alkua. En vaan muista että mihin pakkasin mitäkin, enkä tullut laatikoihin merkinneeksikään..


2 kommenttia:

Hei, kiva kun kävit lukemassa blogiani! Jätä toki kommenttia, palautetta tai kysymyksiä. Vastaan mielelläni. :)